Niet alle genoemde producten zijn in alle rechtsgebieden beschikbaar.

Hoe kan ik de toelatingslijst inschakelen? (app)

Gepubliceerd op 14 aug 2023Geüpdatet op 13 sep 20244 min. leestijd1.158

Toelatingslijst verbetert de veiligheid van je opname. Als deze functie is ingeschakeld, kun je alleen opnemen naar adressen die in je adresboek zijn opgeslagen. Om een ​​nieuw adres toe te voegen, voeg je het eenvoudigweg aan je adresboek toe voordat je opneemt.

Als je account is gehackt, voorkomt de extra beschermingslaag dat je geld opneemt naar ongeautoriseerde adressen.

Aan de slag

1. Open je OKX-app, ga naar Assets en selecteer Opnemen

CT-app-withdraw-asset withdraw

Opnemen op de pagina Assets selecteren

2. Selecteer de opnamemethode van je voorkeur

3. Selecteer de crypto die je On-chain wilt opnemen

4. Je kunt het adres invoeren of het adres in je adresboek selecteren. Als er geen adres beschikbaar is, kun je Adres toevoegen selecteren
    Opmerking
    : wanneer je een adres toevoegt, kun je het netwerk dat is geselecteerd als universeel adres opslaan om andere crypto op te nemen van dit netwerk.

CT-app-withdraw-address book

Selecteer het adresboek

5. Selecteer je voorkeur voor het adrestype van de sectie Adrestype selecteren

CT-app-withdraw-address type

Selecteer het gewenste adrestype

6. Selecteer of je het adres wilt opslaan als geverifieerd adres om toekomstige verificatie over te slaan en Opslaan om door te gaan met je opname

CT-app-withdraw-add new address

Nieuw adres toevoegen en opslaan als geverifieerd adres

7. In de adresinstellingen kun je de Toelatingslijst inschakelen of Opnamevergrendeling nieuw adres inschakelen

CT-app-withdraw-enable allowlist

Toelatingslijst inschakelen in je adresinstellingen

Opmerking:

• Wanneer de Toelatingslijst is ingeschakeld, kun je alleen geld opnemen naar adressen in het adresboek.

• De geavanceerde instellingen van Opnamevergrendeling nieuw adres voorkomen opnames gedurende 24 uur naar nieuwe adressen op de toelatingslijst om de veiligheid van je account te verbeteren.

• Als je de Toelatingslijst wilt uitschakelen, kun je deze uitschakelen in je Adresinstellingen en voer je jouw tweefactorauthenticatie (2FA) codes in om te bevestigen dat je de toelatingslijst uitschakelt. Nadat het is uitgeschakeld, kun je opnemen naar nieuwe adressen.

Wat is de 30-daagse verificatie voor de opname uit het adresboek?

Wanneer een adres gedurende 30 dagen wordt geverifieerd, moeten opnames binnen 30 dagen worden gedaan om de geverifieerde status te behouden. Als er geen opname plaatsvindt, vervalt de verificatie en voor toekomstige opnames op dit adres is een veiligheidsverificatie vereist.

Als er een opname plaatsvindt, wordt de vervaldatum verlengd tot 30 dagen na de laatste opnamedatum. Als je bijvoorbeeld op 4 juli om 07.00 uur (UTC) een transactie uitvoert, wordt de verificatieperiode verlengd tot 07.00 uur (UTC) op 3 augustus 2024.

Welke invloed heeft dit op mijn bestaande geverifieerde adressen?

Alle bestaande geverifieerde adressen in ons opnameadresboek worden nu geplaatst op

• Wacht tot de verificatie van 30 dagen is verstreken en verifieer de adressen opnieuw permanent.

• Verwijder de adressen en voeg ze opnieuw toe als permanent geverifieerde adressen.

Hoe verifieer ik adressen gedurende 30 dagen?

Wanneer je kiest om een adres in het opnameadresboek te verifiëren, wordt het standaard voor 30 dagen geverifieerd. Selecteer Verificatieperiode wijzigen om het adres permanent te verifiëren.

30dayverificationaddressbook-app-1

Vink het vakje aan voordat je de verificatieperiode opslaat tot 30 dagen

30dayverificationaddressbook-app-2

Schakel tussen de beschikbare opties voor de verificatieperiode