Niet alle genoemde producten zijn in alle rechtsgebieden beschikbaar.

Veelgestelde vragen: EVM-inscriptietool

Gepubliceerd op 15 dec 2023Geüpdatet op 6 aug 20243 min. leestijd12

1. Wat zijn EVM-inscripties?

EVM-inscripties, ook bekend als Ethscriptions, zijn vergelijkbaar met het Ordinals-protocol van Bitcoin. Je kunt ze gebruiken om verschillende bestanden te registreren op het Ethereum-mainnet zolang je bestand niet groter is dan 96 kB. Dit protocol houdt in essentie in dat memo-informatie, uitgedrukt in hexadecimale tekens, wordt toegevoegd aan voltooide transacties op de blockchain. Dit zorgt ervoor dat de informatie die je hebt geregistreerd niet kan worden gewijzigd en dat ze beschermd wordt door de beveiligingsfuncties van het Ethereum-netwerk.

2. Hoe gebruik ik EVM-inscripties?

Hier volgt een eenvoudige handleiding over het gebruik van de inscriptietool voor EVM-chains:

1. Je kunt een inscriptie aanmaken via de onderstaande methoden

• Ga naar Wallet, selecteer Dashboard en zoek de inscriptie-banner

• Ga naar Wallet, selecteer Dashboard, selecteer Toolkit en Inscriptiecentrum

CT-web-web3-evm inscription banner & tollkit

Open de inscriptiepagina

2. Selecteer je voorkeursnetwerk in het veld Selecteer netwerk

3. Selecteer de tekstmodus van je voorkeur:

• Enkelvoudige tekstmodus: als je dezelfde inhoud meerdere keren wilt inscriben.

• Bulktekstmodus: als je verschillende inscripties wilt inscriben.

4. Voer je transactiegegevens in, exclusief "data:," aangezien dit vooraf door het systeem is ingevuld in het veld Tekstmodus

CT-web-web3-evm inscription details-select single or bulk text mode

Voer nooit "data:," in bij het invoeren van de inscriptiegegevens

5. Selecteer de gewenste frequentie in het veld Terugkerende transacties
    Opmerking:
    het aantal transactiegegevens dat je hebt ingevoerd komt overeen met het aantal benodigde handtekeningen voor de inscriptie

6. Selecteer Bevestigen om het inscriptieproces te starten

CT-web-web3-evm inscription details-filled

Selecteer Bevestigen om de inscriptie te voltooien

3. Hoe krijg ik toegang tot assets die op EVM zijn geïnscribed?

De OKX-inscriptietool inscribet je tekstinformatie in blockchaingegevens (calldata). Op dit moment heb je geen toegang tot je geïnscribede assets op OKX Wallet. Blijf ons volgen voor onze functie voor het ontcijferen van inscripties, waarmee je toegang krijgt tot je geïnscribede assets op OKX Wallet.

4. Ondersteunt de OKX-inscriptietool verschillende EVM-netwerken?

De OKX-inscriptietool ondersteunt momenteel enkele van de populairste EVM-netwerken. Voordat je er gebruik van maakt, moet je het mainnet en de tekstmodus correct selecteren voordat je verder gaat met je transactie.

5. Waar moet ik op letten bij het invullen van de tekstmodus?

Bij het invoeren van tekst voegt de OKX-inscriptietool automatisch 'data:,' toe, waardoor gebruikers dit niet meer zelf hoeven in te voeren.